Lan kabel

At vælge de rigtige kabler til kontoret: En guide til virksomhedsejeren

Mange ting skal indkøbes til et kontor for at opretholde produktiviteten. Up-to-date computere, skærme, tastaturer og meget, meget andet. Herunder er kabler også vigtige redskaber på kontoret! Uden dem ville vi ikke engang være i stand til at få strøm til vores skærme og andet IT udstyr.

Hvordan vælger man de rigtige kabler, så man er sikker på, at alle medarbejdernes behov er dækket? Præcis dét skal vi se nærmere på i artiklen nedenfor.

Forlængerledninger

En ting er sikkert og vidst! Du må investere i nok forlængerledninger til kontoret. På et kontor findes der nemlig mange forskellige IT redskaber, og de skal alle bruge strømforsyning. Der er ikke noget værre, end når man skal til at tage stikkontakter ud af stikdåsen for at få plads til en enkelt computer oplader. Gå derfor aldrig ned på mængden af forlængerledninger til kontoret.

Adaptere – eller HDMI-stik?

Det er også vigtigt, at du køber adaptere til kontoret. Med den rette adapter kan medarbejderne tilslutte deres bærbare computer til en computerskræm, hvilket kan være fordelagtigt af mange årsager.

Først og fremmest er en større computerskærm med til at forbedre arbejdsvilkårene for pågældende medarbejder, idet en medarbejder ikke behøver at anstrenge øjnene for at bruge en lille skærm på en bærbar computer. Yderligere bliver nakken ofte overanstrengt, når man ser nedad i mange timer af gangen – hvilket man ofte gør ved brug af en bærbar computer.

Nogle bærbare computere kan bruge et simpelt HDMI-stik, når den bærbare computer skal tilsluttes en større computerskræm – og andre har brug for adaptere. Hvilken adapter du skal vælge, afhænger helt og aldeles af den bærbare computers mærke. Hvis medarbejderne på kontoret har forskellige computere, bør du altså også købe forskellige adaptere.Opladere

Selvfølgelig er der også brug for opladere til diverse computere og workstations! Igen må du undersøge, hvilke opladere du skal købe, da det er forskelligt fra computer til computer, og fra workstation til workstation. Det kommer an på mærket på computeren og selve computermodellen. StarTech.com har et stort udvalg af forskellige kabler og adaptere, og du kan helt sikkert finde dem, som du skal bruge til kontoret.

Køb gerne ekstra opladere. Det er nemlig rart for medarbejderne, at de kan have en oplader tilgængelig på kontoret samt derhjemme, hvis de har en del hjemmearbejde eller arbejder fra et hjemmekontor. At slæbe rundt på en oplader er irriterende og tager plads i tasken.

Kontakt gerne professionelle, hvis du har brug for nærmere rådgivning i forbindelse med valget af kabler til kontoret!

At vælge de rigtige kabler til kontoret